Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén

Fodor, Lívia Katalin (2020) Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_fodor_livia_katalin.pdf] PDF
2020_fodor_livia_katalin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (853kB)

English title

The effect of gelatin film containing essential oil on microbiology condition of chicken breast contaminated with Enterobacter sp. and Staphylococcus aureus

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 05. 14:42
Last Modified: 2021. Mar. 05. 14:42
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108696

Actions (login required)

View Item View Item