Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése

Antal, Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_antal_nora_kata.pdf] PDF
2020_antal_nora_kata.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Comparative analysis of commercial branded and manufacturer branded turkey breast hams

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mihalkó, József
témavezető, tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Bencsik, Dóra
konzulens, adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 05. 13:48
Last Modified: 2021. Mar. 05. 13:48
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108695

Actions (login required)

View Item View Item