Kalciumtartalom húskészítményekben

Túri, Andrea Mária (2020) Kalciumtartalom húskészítményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_turi_andrea_maria.pdf] PDF
2020_turi_andrea_maria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

Sodium content in meat products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 14:43
Last Modified: 2021. Mar. 10. 07:41
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108693

Actions (login required)

View Item View Item