Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében

Keresztély, Klaudia (2020) Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_keresztely_klaudia.pdf] PDF
2020_keresztely_klaudia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Consuming habits of naturally gluten-free foods among people with celiac disease

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

vidékfejlesztési agrármérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lendvai, Edina
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 09. 15:21
Last Modified: 2021. Mar. 11. 07:43
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108689

Actions (login required)

View Item View Item