Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel

Kovács, Tamás (2020) Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_kovacs_tamas.pdf] PDF
2020_kovacs_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Detection of the efficiency of enzymatic and fermentation processes by dielectric measurement

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Folyamatmérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Beszédes, Sándor
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Jakói, Zoltán
PhD hallgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 16:08
Last Modified: 2021. Mar. 08. 16:13
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108650

Actions (login required)

View Item View Item