A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében

Barna, Dorina Bettina (2020) A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_barna_dorina_bettina.pdf] PDF
2020_barna_dorina_bettina.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Changes in nutritional values of chokeberry, in different formulations.

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tiborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 15:57
Last Modified: 2021. Mar. 08. 15:57
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108620

Actions (login required)

View Item View Item