Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére

Kovács, Éva (2020) Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_kovacs_eva.pdf] PDF
2020_kovacs_eva.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

How to effect the development of slaughter section on product quality in Bát-Grill Chicken Cuttering Corporation

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 06:43
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108603

Actions (login required)

View Item View Item