Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban

Fülöp, Péter (2020) Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_fulop_peter.pdf] PDF
2020_fulop_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

Comparative analysis of the usability of milk-based curing agents in the meat industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 13:31
Last Modified: 2021. Mar. 03. 13:31
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108570

Actions (login required)

View Item View Item