Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával

Ódor, Henrietta (2020) Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_odor_henrietta.pdf] PDF
2020_odor_henrietta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Reducing the saltent of frankfurter sausage with oat bran

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 14:41
Last Modified: 2021. Mar. 03. 14:41
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108560

Actions (login required)

View Item View Item