Cink felhasználása sütőipari termékben

Major, Ildikó (2020) Cink felhasználása sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_major_ildiko.pdf] PDF
2020_major_ildiko.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

Zinc usage in baking industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 07:03
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108556

Actions (login required)

View Item View Item