Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján

Kukucska, Petra (2020) Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_kukucska_petra.pdf] PDF
2020_kukucska_petra.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Comparison of green teas based on antioxidant and citric acid content

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Zsarnóczay, Gabriella
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 06:51
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108548

Actions (login required)

View Item View Item