A tokaji borok és gasztronómiájuk

Halmos, Rózsa (2007) A tokaji borok és gasztronómiájuk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2007_halmos_rozsa.pdf] PDF
2007_halmos_rozsa.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

English title

The wines of Tokaj and their gastronomy

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 09. 09:09
Last Modified: 2021. Feb. 09. 09:09
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105983

Actions (login required)

View Item View Item