Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára

Szűcs, Sándorné (2006) Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2006_szucs_sandorne.pdf] PDF
2006_szucs_sandorne.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 06. Humanities > 06.01. History and archaeology > 06.01.01. History > 06.01.01.18. Cultural heritage, cultural memory
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 09. 08:03
Last Modified: 2021. Feb. 09. 08:03
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105974

Actions (login required)

View Item View Item