Az olasz ételek sokszínűsége

Kiss, Anikó (2006) Az olasz ételek sokszínűsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2006_kiss_aniko.pdf] PDF
2006_kiss_aniko.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (9MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Social science

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 02. 07:08
Last Modified: 2021. Feb. 02. 07:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105373

Actions (login required)

View Item View Item