Az L-karnitin hatásának vizsgálata a broiler csirkék takarmányozásában

Szakolczai, László (2001) Az L-karnitin hatásának vizsgálata a broiler csirkék takarmányozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2001_szakolczai_laszlo.pdf] PDF
2001_szakolczai_laszlo.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (21MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Dr. Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Sófalvy, Dr. Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Avasi, Dr. Zoltán
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: L-karnitin, Brojlercsirke, Takarmányozás, baromfi
Subjects: 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.02. Husbandry
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 03. 10:19
Last Modified: 2022. Jan. 19. 08:59
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100905

Actions (login required)

View Item View Item