Biológiai konzerválószerek hatása a fűszilázs minőségére

Antal, Szabolcs (2000) Biológiai konzerválószerek hatása a fűszilázs minőségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2000_antal_szabolcs.pdf] PDF
2000_antal_szabolcs.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Avasi, Dr. Zoltán
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Szálastakarmányok, Szilázskészítés, Fűszilázs, Konzerválószerek
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 17. 12:11
Last Modified: 2021. Nov. 22. 09:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100627

Actions (login required)

View Item View Item