Táplálkozási szokások a hypertonia kialakulásában

Polyák János (2019) Táplálkozási szokások a hypertonia kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
etszk_0492.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (1MB)

English title

Nutritional factors affecting the development of hypertension

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Health Sciences and Social Studies

Department

nincs megadva

Discipline

Medicine and Health Sciences

Specialization

ápolás és betegellátás

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Joó Gabriellafőiskolai docensUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences
Date: 2019
Fieldofstudy: ápoló
Depositing User: ETSZK Szerkesztő
Date Deposited: 2020. Nov. 27. 11:11
Last Modified: 2020. Nov. 30. 13:26
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/95327

Actions (login required)

View Item View Item