Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával

Márton, Katalin (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_marton_katalin.pdf] PDF
2018_marton_katalin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (937kB)

English title

Inhibition of the formation of amyloid fibrils using blackcurrant juice

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.01. Organic chemistry
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.01. Organic chemistry > 01.04.01.09. Molecular chemistry
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jun. 29. 08:44
Last Modified: 2020. Jun. 29. 08:44
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86802

Actions (login required)

View Item View Item