Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata

Balogh, Boglárka (2018) Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_balogh_boglarka.pdf] PDF
2018_balogh_boglarka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Microbiological investigation of new developed functional food

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Dr. Anita
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.01. Cell biology, microbiology
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jun. 15. 13:06
Last Modified: 2020. Jun. 15. 13:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86779

Actions (login required)

View Item View Item