A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban

Molnár Tünde (2018) A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2019_molnar_tunde.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (844kB)

English title

Contribution of the conserved Aspartic acid and Glutamic acid residues to the different activites of yeast polymerase eta

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Genetikai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Deák PéterUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED
Dr. Unk Ildikótudományos főmunkatársUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.04. Medical biotechnology > 03.04.03. Technologies involving identifying the functioning of DNA, proteins and enzymes and how they influence the onset of disease and maintenance of well-being (gene-based diagnostics and therapeutic interventions (pharmacogenomics, gene-based
Date: 2018
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jun. 04. 06:53
Last Modified: 2020. Jun. 04. 06:53
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86435

Actions (login required)

View Item View Item