Mikrohullámú technika alkalmazhatóságának vizsgálata a sörgyártás folyamatában

Kereskényi Ádám Gergő (2018) Mikrohullámú technika alkalmazhatóságának vizsgálata a sörgyártás folyamatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2019_kereskenyi_adam_gergo.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (2MB)

English title

Investigation of the applicability of microwave technique in the brewing process

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Folyamatmérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Beszédes Sándorfőiskolai docensUNSPECIFIEDUNSPECIFIED
Jakói ZoltánUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology > 02.04. Chemical engineering
Date: 2018
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Aug. 19. 11:30
Last Modified: 2020. Aug. 26. 06:52
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86261

Actions (login required)

View Item View Item