Befőttek hőkezeléses tartósitása [!tartósítása] során jelentkező sulyváltozások [!súlyváltozások] vizsgálata

Bátor Berta (1970) Befőttek hőkezeléses tartósitása [!tartósítása] során jelentkező sulyváltozások [!súlyváltozások] vizsgálata. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

[img] PDF
1970_bator_berta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (6MB)

Institution

Szegedi Tanárképző Főiskola

Faculty

Not relevant

Department

Kémia Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

kémia

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Forgách GézaUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Other)
Date: 1970
Depositing User: JGYPK Szerkesztő
Date Deposited: 2020. Feb. 12. 12:04
Last Modified: 2020. Feb. 12. 12:04
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84455

Actions (login required)

View Item View Item