A fűszerpaprika utóérlelése során bekövetkező biokémiai változások (az optimális utóérlelési időtartam)

Jagicza, Mónika (2000) A fűszerpaprika utóérlelése során bekövetkező biokémiai változások (az optimális utóérlelési időtartam). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of itt_1370_2000_jagicza_monika.pdf] PDF
itt_1370_2000_jagicza_monika.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (23MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Biológia Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Katalin
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szabó, Lászlóné
laborvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2020. Mar. 26. 09:12
Last Modified: 2020. May. 05. 08:37
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83220

Actions (login required)

View Item View Item