A glutén,- és laktózmentes termékeket kínáló cukrászdák és kávézók piaca és a táplálkozási igazságosság helyzete Szegeden

Tóth, Andrea (2018) A glutén,- és laktózmentes termékeket kínáló cukrászdák és kávézók piaca és a táplálkozási igazságosság helyzete Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_toth_andrea.pdf] PDF
2018_toth_andrea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Nutritional justice and market of the gluten- and lactose- free products offered by confectioneries and cafes in Szeged

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Specialization

vállalkozásfejlesztés

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gébert, Judit
GTK Gazdaságtudományi Kar
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2019. Nov. 12. 08:20
Last Modified: 2019. Nov. 12. 08:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81635

Actions (login required)

View Item View Item