A technológiai innovációk társadalmi hatásai : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete

Tölgyi Zsófia (2015) A technológiai innovációk társadalmi hatásai : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2015_tolgyi_zsofia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (772kB)

English title

The social effects of technological innovations : the case of the food addictive usage

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Specialization

regionális és környezeti gazdaságtan

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Bajmócy ZoltánUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (MA/MSc)
Date: 2015
Depositing User: GTK szerkesztő
Date Deposited: 2019. Nov. 08. 08:51
Last Modified: 2019. Nov. 11. 12:19
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81011

Actions (login required)

View Item View Item