A technológiai innovációk társadalmi hatásai : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete

Tölgyi, Zsófia (2015) A technológiai innovációk társadalmi hatásai : az élelmiszer adalékanyagok alkalmazásának esete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2015_tolgyi_zsofia.pdf] PDF
2015_tolgyi_zsofia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (772kB)

English title

The social effects of technological innovations : the case of the food addictive usage

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Specialization

regionális és környezeti gazdaságtan

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bajmócy, Zoltán
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2019. Nov. 08. 08:51
Last Modified: 2019. Nov. 11. 12:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81011

Actions (login required)

View Item View Item