La gastronomie régionale en France

Simon, Márta (2003) La gastronomie régionale en France. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2003_simon_marta.pdf] PDF
2003_simon_marta.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (28MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Francia Nyelv és Irodalom Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

francia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pagliano, Dr. Jean-Paul
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences > 05.03. Educational sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2019. May. 20. 07:19
Last Modified: 2019. May. 20. 07:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76174

Actions (login required)

View Item View Item