La gastronomie régionale en France

Simon Márta (2003) La gastronomie régionale en France. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2003_simon_marta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (28MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Francia Nyelv és Irodalom Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

francia

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Pagliano Jean-Paulfőiskolai docensUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (MA/MSc)
Date: 2003
Depositing User: JGYPK Szerkesztő
Date Deposited: 2019. May. 20. 07:19
Last Modified: 2019. May. 20. 07:19
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76174

Actions (login required)

View Item View Item