Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel

Romhányi, Dóra (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása gyümölcslevekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_Romhányi_Dóra_H1RVF0_SZ.pdf] PDF
2018_Romhányi_Dóra_H1RVF0_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (782kB)

English title

Inhibition of the formation of amyloid fibrils using fruit juices

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: alfa-kimotripszin, amiloid fibrillumok, polifenol, gyümölcsök
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2019. Sep. 05. 12:38
Last Modified: 2019. Sep. 10. 11:23
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73304

Actions (login required)

View Item View Item