Comment introduire le sujet de la gastronomic franoise dans l'enseignement de la langue francaise?

Majoros, Melinda (2007) Comment introduire le sujet de la gastronomic franoise dans l'enseignement de la langue francaise? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2007_majoros_melinda.pdf] PDF
2007_majoros_melinda.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (11MB)

English title

How to Introduce Theme of the French Gastronomy to French language Teaching?

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Francia Nyelv és Irodalom Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

francia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kolumbán, Katalin
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences > 05.03. Educational sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2019. Apr. 08. 10:00
Last Modified: 2019. Apr. 11. 08:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72794

Actions (login required)

View Item View Item