A hőkezelés (pörkölés) hatása adott kakaóbab antioxidáns tartalmára

Figura, Tímea (2017) A hőkezelés (pörkölés) hatása adott kakaóbab antioxidáns tartalmára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2017_Figura_Tímea_EKM6SE_SZ.pdf] PDF
2017_Figura_Tímea_EKM6SE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

English title

The effect of heat treatment by the antioxidant content of cocoa beans

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Dr. Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 28. 06:52
Last Modified: 2018. May. 28. 06:52
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72033

Actions (login required)

View Item View Item