Figura, Tímea (2017) A hőkezelés (pörkölés) hatása adott kakaóbab antioxidáns tartalmára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2017_Figura_Tímea_EKM6SE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
English title
The effect of heat treatment by the antioxidant content of cocoa beans
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Dr. Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2018. May. 28. 06:52 |
Last Modified: | 2018. May. 28. 06:52 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72033 |
Actions (login required)
View Item |