Étkezési zsírok és olajok biodegradációja, minta-előkészítési módszer kidolgozása a lebontás monitorozására

Erdei, Stefánia (2016) Étkezési zsírok és olajok biodegradációja, minta-előkészítési módszer kidolgozása a lebontás monitorozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Erdei_Stefánia_OV4V5H_SZ.pdf] PDF
2016_Erdei_Stefánia_OV4V5H_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (915kB)

English title

Biodegradation of fats and oils, optimization of the sample preparation method for monitoring of digestion

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biotechnológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Rákhely, Dr. Gábor
tanszékvezető egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 22. 12:27
Last Modified: 2018. May. 22. 12:27
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71359

Actions (login required)

View Item View Item