Módszerfejlesztés borok aromakomponenseinek meghatározására GC-MS technikával

Nagy, Zsuzsanna (2016) Módszerfejlesztés borok aromakomponenseinek meghatározására GC-MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Nagy_Zsuzsanna_WJAF3E_SZ.pdf] PDF
2016_Nagy_Zsuzsanna_WJAF3E_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Method development for flavor components of wines by GC-MS

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológus

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szekeres, Dr. András
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2018. May. 25. 08:42
Last Modified: 2018. May. 25. 08:42
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71187

Actions (login required)

View Item View Item