A borkészítés technológiája és az abból származó hulladékok kezelése

Hajda Bence Tamás (2017) A borkészítés technológiája és az abból származó hulladékok kezelése. Egyéb, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Hajda_Bence_Tamás_J5AB8Q_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (929kB)

Angol cím

The technology of wine making and it's waste management

Intézmény

Szegedi Tudományegyetem

Kar

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Tanszék

Környezet-biológia és Környezeti Nevelés Tanszék

Tudományterület/tudományág

pedagógusképzés

Tanszékcsoport/intézet

Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ

Szak

környezetgazdálkodási agrármérnök

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Dr. Radács Mariannafőiskolai docensNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (Egyéb)
Felhasználói azonosító szám (ID): JGYPK Szerkesztő
Dátum: 2018. Jún. 20. 09:11
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 21. 06:21
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/70761

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet