A Bacillus subtilis SZMC 6179J által termelt surfactin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálata

Bartal Attila (2016) A Bacillus subtilis SZMC 6179J által termelt surfactin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Bartal_Attila_BAATAKT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (2MB)

Angol cím

HPLC-MS analysis of surfactins produced by Bacillus subtilis SZMC 6179J

Intézmény

Szegedi Tudományegyetem

Kar

Természettudományi és Informatikai Kar

Tanszék

Mikrobiológiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

természettudomány

Szak

vegyész

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Dr. Pálinkó IstvánNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT
Dr. Szekeres AndrásNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): TTIK szerkesztő
Dátum: 2017. Jún. 01. 10:47
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 01. 10:47
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/69070

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet