Mono-, di- és oligoszacharidok meghatározása gabonafélékben LC-MS módszerrel

Tasi, Tamás (2016) Mono-, di- és oligoszacharidok meghatározása gabonafélékben LC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Tasi_Tamás_TATSADT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Tasi_Tamás_TATSADT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Determination of mono-, di- and oligosaccharides with LC-MS method in cereals

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

vegyész

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Ilisz, Dr. István
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Varga, Dr. Mónika
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Jun. 07. 09:58
Last Modified: 2017. Jun. 12. 09:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/68932

Actions (login required)

View Item View Item