D-glükonát protonálódásának és laktonizációjának vizsgálata

Balla Zsolt (2016) D-glükonát protonálódásának és laktonizációjának vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Balla_Zsolt_BAZVABT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

Investigation of deprotonation and lactonization of D-gluconic acid

Intézmény

Szegedi Tudományegyetem

Kar

Természettudományi és Informatikai Kar

Tanszék

Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

természettudomány

Szak

kémia

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Dr. Sipos Pálegyetemi docensNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT
Kutus BencePhD hallgatóNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (BA/BSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): TTIK szerkesztő
Dátum: 2017. Máj. 31. 10:30
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 02. 09:15
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66230

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet