Ételábrázolás a holland és flamand festészetben. Reneszánsz és aranykor

Kádár Kata Panna (2016) Ételábrázolás a holland és flamand festészetben. Reneszánsz és aranykor. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Kádár_Kata_Panna_KAKVABB_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (2MB)

English title

Food imagery in Dutch and Flemish paintings

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Filozófia Tanszék

Discipline

liberal arts

Specialization

szabad bölcsészet

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Czeglédi AndrásUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (MA/MSc)
Date: 2016
Depositing User: BTK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Apr. 11. 14:23
Last Modified: 2017. Apr. 12. 11:09
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64876

Actions (login required)

View Item View Item