Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle.

Lantos Lea (2016) Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Lantos_Lea_LALTABB_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (857kB)

English title

How the gastronomy appears in the 18th century's French novel and memoirs literature?

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Francia Nyelvi és Irodalmi Tanszék

Discipline

liberal arts

Specialization

romanisztika (francia)

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Penke BotondnéUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/BSc)
Date: 2016
Depositing User: BTK szerkesztő
Date Deposited: 2017. Apr. 11. 13:16
Last Modified: 2017. Apr. 11. 13:16
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64578

Actions (login required)

View Item View Item