A gyümölcspárlatban lévő illóanyagok és a metanol desztillációt követő mennyiségi változásának vizsgálata gázkromatográfiás módszerrel

Kóródi, Gabriella (2015) A gyümölcspárlatban lévő illóanyagok és a metanol desztillációt követő mennyiségi változásának vizsgálata gázkromatográfiás módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Kóródi_Gabriella_KOGUAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Kóródi_Gabriella_KOGUAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Quantitative changes in the volatile compounds and methanol content of distilled fruit after distillation analysed by gas chromatography.

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Szerves Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

kémia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Mádi, Éva
NAV SZI Osztályvezető, alezredes
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Pálinkó, Dr. István
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 28. 11:06
Last Modified: 2016. Oct. 28. 11:06
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60341

Actions (login required)

View Item View Item