Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása

Hlacs Tünde Emese (2014) Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2016_Hlacs_Tünde_Emese_HLTUAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (1MB)

English title

Degradation of animal fats by Rhodococcus strains. Optimization of degradation conditions

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biotechnológiai Tanszék

Discipline

natural science

Specialization

környezettudomány

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Perei Katalinegyetemi adjunktusUNSPECIFIEDUNSPECIFIED
Kis Ágnesegyetemi tanársegédUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (MA/MSc)
Date: 2014
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Nov. 03. 08:25
Last Modified: 2016. Nov. 03. 08:25
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60290

Actions (login required)

View Item View Item