Konduktív és konvektív hőátadás vizsgálata az élelmiszerek hőkezelésében

Kruppai, László (2014) Konduktív és konvektív hőátadás vizsgálata az élelmiszerek hőkezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2013_Kruppai_László_KRLSAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2013_Kruppai_László_KRLSAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Investigation of Conductive and Convective Heat Transfer in the Thermal Processing of Foods

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Eszes, Dr. Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Aug. 25. 10:23
Last Modified: 2015. Aug. 27. 14:04
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53080

Actions (login required)

View Item View Item