Étkezési szokások a Hallstatt korban, különös tekintettel a Dunántúl területére

Rotschadl Ádám (2014) Étkezési szokások a Hallstatt korban, különös tekintettel a Dunántúl területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2013_Rotschadl_Ádám_ROASAAB_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (5MB)

English title

Eating habits during the Hallstatt peroid in Transdanubia

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Régészeti Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

történelem (régészet)

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Kulcsár Valériaegyetemi docensUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Date: 2014
Depositing User: BTK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Jun. 29. 09:09
Last Modified: 2016. May. 23. 11:28
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/51660

Actions (login required)

View Item View Item