Rotschadl Ádám (2014) Étkezési szokások a Hallstatt korban, különös tekintettel a Dunántúl területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2013_Rotschadl_Ádám_ROASAAB_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Megtekintés (5MB) |
English title
Eating habits during the Hallstatt peroid in Transdanubia
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor | Supervisor scientific name label | EHA | |
---|---|---|---|
Dr. Kulcsár Valéria | egyetemi docens | UNSPECIFIED | UNSPECIFIED |
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Date: | 2014 |
Depositing User: | BTK szerkesztő |
Date Deposited: | 2015. Jun. 29. 09:09 |
Last Modified: | 2016. May. 23. 11:28 |
URI: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/51660 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |