Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával

Albert Pál (2013) Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2012_Albert_Pál_ALPSAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (908kB)

Angol cím

Stabilization of pepsin with chemical modification and with the use of additives

Intézmény

Szegedi Tudományegyetem

Kar

Természettudományi és Informatikai Kar

Tanszék

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

természettudomány

Szak

biológia

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Dr. Kotormán MártaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (BA/BSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): TTIK szerkesztő
Dátum: 2015. Már. 23. 17:46
Utolsó módosítás: 2015. Már. 23. 17:46
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50792

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet