Fehérszőlő cukortartalmának vizsgálata az érés során

Láda Gergő (2012) Fehérszőlő cukortartalmának vizsgálata az érés során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2012_Láda_Gergő_LAGRAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (3MB)

English title

White grapes sugar content examination during the ripening

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Dr. Gyimes ErnőUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Date: 2012
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Apr. 08. 17:59
Last Modified: 2015. Apr. 10. 15:06
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50585

Actions (login required)

View Item View Item