A minőség biztosítása az agrárgazdaságban: a HACCP követelményrendszere és alkalmazása Magyarországon, egy vállalati példa tükrében

Lajkó, Andrásné (2002) A minőség biztosítása az agrárgazdaságban: a HACCP követelményrendszere és alkalmazása Magyarországon, egy vállalati példa tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of szakdolgozat.pdf] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (492kB)
[thumbnail of L.Ané_szakdolgozat_címlapok_2002..pdf] PDF
L.Ané_szakdolgozat_címlapok_2002..pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (73kB)
[thumbnail of melleklet.zip] Archive (ZIP)
melleklet.zip
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

Marketing-Menedzsment Tanszék

Discipline

Economics

Specialization

közgazdász-gazdálkodási

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Majó, Zoltán
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szűts, Rita
élelmiszeripari üzemmérnök, műszaki szakmérnök üzletviteli és HACCP szaktanácsadó
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2011. Jun. 27. 11:48
Last Modified: 2013. Mar. 14. 07:35
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4479

Actions (login required)

View Item View Item