A gaszroblogok hatása a magyar gasztronómia fejlődésére

Lobkovitzné Mócza Krisztina (2011) A gaszroblogok hatása a magyar gasztronómia fejlődésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2011_lobkovitzne_mocza_krisztina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (9MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

nincs megadva

Discipline

liberal arts

Institute

Budapest Média Intézet

Specialization

kommunikáció

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Szél FelíciaUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (MA/MSc)
Date: 2011
Depositing User: BTK szerkesztő
Date Deposited: 2013. May. 03. 13:30
Last Modified: 2013. May. 03. 13:30
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/40074

Actions (login required)

View Item View Item