Pető Judit (2000) Táplálkozáskultúra a XVI-XVII. századi Magyarországon régi szakácskönyveink alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2000_petho_judit.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg Megtekintés (11MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor | Supervisor scientific name label | EHA | |
---|---|---|---|
Simon Melinda | tanársegéd | UNSPECIFIED | UNSPECIFIED |
Item Type: | Thesis (MA/MSc) |
---|---|
Date: | 2000 |
Depositing User: | BTK szerkesztő |
Date Deposited: | 2012. Feb. 08. 08:35 |
Last Modified: | 2016. Apr. 19. 08:19 |
URI: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/35445 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |