Táplálkozáskultúra a XVI-XVII. századi Magyarországon régi szakácskönyveink alapján

Pető, Judit (2000) Táplálkozáskultúra a XVI-XVII. századi Magyarországon régi szakácskönyveink alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2000_petho_judit.pdf] PDF
2000_petho_judit.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (11MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Arts

Department

Könyvtártudományi Tanszék

Discipline

Humanities

Specialization

informatikus könyvtáros

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Simon, Melinda
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 06. Humanities
Depositing User: szerkesztő BTK
Date Deposited: 2012. Feb. 08. 08:35
Last Modified: 2016. Apr. 19. 08:19
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/35445

Actions (login required)

View Item View Item