A szakágazati struktúra változása az Európai Unió élelmiszeriparában

Horváth Krisztina (1999) A szakágazati struktúra változása az Európai Unió élelmiszeriparában. MA/MSc, József Attila Tudományegyetem.

[img] PDF
1999_horvath_krisztina.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg

Download (4MB)

Intézmény

József Attila Tudományegyetem

Kar

Állam- és Jogtudományi Kar

Tanszék

nincs megadva

Tudományterület/tudományág

jogi és igazgatási

Tanszékcsoport/intézet

európai integráció

Szak

közgazdász-gazdálkodási

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Dr. Balogh Sándoregyetemi tanár, JATE Élelmiszeripari Főiskolai KarNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): ÁJTK Szerkesztő
Dátum: 2011. Nov. 11. 13:24
Utolsó módosítás: 2013. Már. 14. 09:45
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/34820

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet