A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában

Iszlai, Andrea (2021) A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_iszlai_andrea.pdf] PDF
2021_iszlai_andrea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Current issues of sustainable nutrition - plant-based foods in Hungarian cuisine

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szepesi-Bencsik, Dóra
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2022. Aug. 12. 10:35
Last Modified: 2022. Aug. 16. 10:34
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127654

Actions (login required)

View Item View Item