Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására

Lőrincz, Ádám (2020) Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_lorincz_adam.pdf] PDF
2020_lorincz_adam.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 16:24
Last Modified: 2021. Nov. 09. 10:18
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110869

Actions (login required)

View Item View Item