Amiloid fibrillumok képződésének gátlása bodzalé felhasználásával

Papp, Orsolya (2020) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása bodzalé felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_papp_orsolya.pdf] PDF
2020_papp_orsolya.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Inhibition of the formation of amyloid fibrils using elderberry juice

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.08. Biological engineering
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2021. Apr. 09. 08:54
Last Modified: 2021. Apr. 21. 08:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110660

Actions (login required)

View Item View Item